Loading...

PRP Plasmahoito/ Vampire Facelift

Jos harkitset kasvojen luonnollista ja välitöntä nuorentamista ilman keinotekoisia täyteaineita ja Botoxia, niin tämä hoitomuoto on hyvä vaihtoehto.

PRP (Platelet Rich Plasma) on injektiohoitoa asiakkaan omalla verellä eli se on luonnontuote omasta elimistöstäsi.

Verestä erotetut kasvutekijät injektoidaan ihoon käynnistämään kehon omat uusiutumisprosessit, kuten mm kollageenituotannon, joka nuorentaa ihoa, parantaa rakennetta ja linjoja. Siitä johtuen rypyt vähentyvät.

PRP:llä voidaan hoitaa myös turvallisesti esimerkiksi tummat silmänaluset ja kaljuutta, kasvattaa ripset ja kulmakarvat.

Turvallinen toimenpide

Kaikki PRP plasmahoidot tekee sairaanhoitaja jolla on IV lupaa.

Hoito on täysin turvallinen ilman sivuvaikutuksia, koska se on täysin omasta elimistöstäsi peräisin oleva luonnontuote. Hylkimis Riski ja allergiset vastaoireet ovat erittäin epätodennäköisiä.

Toimenpide on myös nopea ja sen tehdään käyttämällä iholle puudutusvoidetta ennen toimenpidettä.

Ensin otetaan verta käden suonesta, jonka jälkeen veri laitetaan centrifugueen, joka erottaa verisolut ja plasman. Tämän jälkeen plasma injektoidaan iholle ja lopussa käsitellään hoidetun alueen kylmähoidolla. Hoitoa voidaan tehdä kasvojen, kaulan, decolteen ja käsien alueen ryppyihin.

Vaikutus alkaa muutaman viikon jälkeen.

Kontraindikaatiot:

 • autoimmuunisairaudet
 • onkologiset ongelmat
 • depressio
 • sokeritauti
 • allergiat
 • raskaus ja imetys
 • alle 16-vuotiaat

Kahteen viikkoon ennen hoitoa ei saa käyttää antibiootteja ja/tai kipulääkkeitä, sillä ne inhiboivat trombosyyttien aktiivisuutta. Samoin ei saa käyttää verta ohentavia lääkkeitä. Ota jo ennalta huomioon ruiskeesta aiheutuva lievä ihon ärtymys, älä suunnittele samalle päivälle meikkiä vaativaa tapahtumaa; pariin viikkoon ennen hoitoa ja hoidon jälkeen ei saa ottaa aurinkoa.

Plasmageeli juonteiden täyttöön ja kudosten nuorentumiseen Autologinen solujen siirto eli plasmageeli juonteiden täyttöön ja kudosten nuorentumiseen on uusi autolooginen menetelmä jonka avulla ihoasi voidaan nuorentaa sekä uudistaa käyttämällä oman veresi ainesosaa – plasmaa. Nämä veren ainesosat muodostavat nimen PRP, suomennettuna verihiutaleplasma. PRP fraktio sisältää verihiutaleita, kantasoluja ja kasvutekijöitä. Kun niitä ruiskutetaan ihoosi, nämä edellä mainitut ainesosat käynnistävät kollageenigenesia injektioalueella. Omien siirrettyjen solujen aiheuttama prosessi johtaa pitkäaikaiseen ihon kudosten nuorentumiseen. Tämä tekniikka on ollut jo pitkään käytössä mm. plastiikkakirurgiassa, hammashoidossa ja ortopediassa. Ennen varsinaista toimenpidettä sinulta otetaan verta 10-30 ml veriputkeen. Verinäytteen otto on täysin samanlainen kuin yleensäkin laboratoriossa otettava verinäyte. Sen jälkeen erottelemme verestä plasman eli fraktiot. Tässä menee noin 30 minuuttia jonka jälkeen plasmageeli ruiskutetaan ihon pinnan alle niihin alueisiin, joissa on juonteita tai ryppyjä, tai ihosta on kudos vähentynyt. Hoidon jälkeen Tulokset näkyvät heti. Hoidon myötä ihosi nuorentuu ja vahvistuu asteittain. Hoidon tulokset ovat hyvin pitkäkestoisia, jopa 1-1,5 vuotta. Täydentäviä hoitoja suositellaan hoidon ylläpitämiseksi. Hoidossa ei siis käytetä mitään ulkopuolista ainetta, vain omaa plasmaasi. Tässä hoitomenetelmässä otetaan huomioon kaikki elimistön paranemiseen liittyvät mekanismit. Esimerkiksi haavojen paranemisessa monet verisolut tulevat haavan, kuten verihiutaleet. Eli hoito on hyvin luonnollinen ja komplikaatioita ei tarvitse pelätä vierasaineiden suhteen, koska kaikki on kehosi omia tuotteita. Hoidettavat alueet 

 • Silmien ympäristön juonteet ja tyhjentyneet kudokset
 • Poskien kohotus 
 • Otsan juonteet 
 • Suun ympäristön juonteet ja huulten täyteläistäminen
 • Koko kasvojen ja kaulan alue
 • Kädet 
 • Kasvojen ihon veltostuminen

Hoitoa ei voida tehdä verenohennushoidon aikana (Marevan tai hepariini) tai jos sinulla on joku seuraavista sairauksista:

 • Yleisinfektio 
 • Trombosytopenia
 • Verihiutalesairaudet
 • Krooninen maksasairaus 
 • Verihiutaleiden vähyys eli trombosytopenia

Bio-filler with Plasma Gel

Bio-filler kasvojenkohotus plasmageelin avulla on yksi innovatiivisimmista esteettisten hoitojen uusista tuulista.

Mitä se on?

Plasmageeli valmistetaan potilaan omasta verestä ja sitä käytetään volymisoimaan, nostamaan ja nuorentamaan kasvojen, kaulan ja käsien alueita. Plasmageeli on koostumukseltaan samankaltainen kuin autologinen rasva, mutta injektoituna sen pehmeys takaa tarkan allokaation ja täydellisen muodon hoidetulle alueelle.

Hoito

Yhdellä hoitokerralla käytetään 10-30ml potilaan omaa verta. Veri sentrifugoidaan, suodatetaan ja käsitellään, josta lopulta muodostuu verihiutaleiden rikas seerumi ja plasmageeli.

Plasmageeliä tai Bio-Filleria voidaan injektoida ryppyjen ja linjojen silloittamiseksi, sekä nostamaan ja nuorentamaan alueita, jotka ovat menettäneet volyymia. Lisäksi tämä hoitomuoto stimuloi kantasolujen ja kollageenin tuotantoa.

Ensimmäiset tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen ja kollageenituotannon vaikutukset näkyvät parin viikon kuluttua. Muutaman kuukauden sisällä hoidosta Bio-filler on luonnollisesti jo täysin absorboitunut käsitellyllä alueella.

Aluksi suosittelemme kolme hoitokertaa neljän viikon välein.

Tulokset kestävät noin kaksi vuotta kolmannen hoitokerran jälkeen, jos se on yhdistetty PRP-seerumin injektioihin.