Loading...

Kemialliset Kuorinnat

Kemiallinen kuorinta tarkoittaa, että pinnallisin kerros poistetaan kuorivalla aineella, jonka jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta ja tiukemmalta eikä siinä näy juurikaan ryppyjä, aknearpia, pigmentaatiota tai muita kauneusvirheitä. Sopivan valmisteen asiakkaan iho-ongelman poistamiseen valitsee aina asiantuntija. Kemialliset kuorinnat voidaan jakaa tehon syvyyden mukaan:

Kevyt pintakuorinta, joka ei edellytä ennakkohoitoa ja jonka ihoa kirkastava teho ilmenee välittömästi. Kevyt pintakuorinta soveltuu ihon pinta- tai keskisyvää kuorintaa varten valmistelemiseen. Kyseessä on erinomaisesti vaikka lounastaukoon ajoitettava hoito, sillä hoidon jälkeistä palautumisaikaa ei tarvita.

Pintakuorinta, jossa happo toimii epidermiksen päällimmäisissä kerroksissa (poistamalla sarveiskerrosta) tai koko epidermiksen alueella. Kaikkein suosituin pintakuorinnassa käytettävä aine on glykoolihappo. Suosittelemme pintakuorintaa pinnaltaan karhean tai rakenteeltaan epätasaisen ihon hoidossa, hienojen juonteiden, pigmenttiläiskien sekä ongelma- tai akneherkän ihon hoidossa.

Ennen kemiallista kuorintaa järjestetään konsultaatio asiantuntijalla. Hoidon jälkeen on tärkeä osa myös jälkihoidolla: ihon kosteuttamisella, ennalleen palauttamisella ja aurinkovoiteiden käytöllä.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei pidä käyttää aktiivisia kosmetiikkatuotteita eikä ottaa aurinkoa tai käyttää solariumia 2-8 viikon ajan.

Pintakuorintahoitojen suositeltava hoitokokonaisuus on 3-5 hoitokertaa kerran viikossa. Keskisyvä kuorinta on yleensä 1 tai 2 kertainen hoito.