Loading...

KumaShape II Vartalon Muokkaus

KumaShape II on laite joka todistetusti hoitaa ja vaikuttaa ylempiin sekä alempiin kudoskerroksiin. Tuloksia ja tehokkuutta voidaan mitata rasvakerrosten vähentymisellä, ympärysmitan pienenemisellä sekä selluliitin vähenemisellä. KumaShape II tarjoaa lähes kivuttoman vaihtoehdon kirurgisille hoidoille. KumaShape II ei edellytä lääkärintarkastusta eikä hoidon jälkeistä toipumisaikaa ( sairaslomaa ). Tulokset ovat selkeästi nähtävissä jo neljän hoitokerran jälkeen. KumaShape II etulyöntiasema on sen käyttömukavuus, helppous, sekä sillä saatava elämän laadun parantuminen. KumaShape II hoito parantaa itseluottamustasi, ja elämänlaatuasi sekä antaa elämääsi uutta potkua.

KumaShape II yhdistyvät BI-polarinen Radiofrekvenssi, Laservalo energia, alipaineimu sekä koneellinen hieronta. Laserin ja johtavan RF energian yhdistelmä lisää solun sisäistä hapen diffuusiota lämmittämällä ihoa. Imu ja erikoisrullat manipuloivat ja tasoittavat ihoa helpottaakseen turvallisen ja tehokkaan energian kuljettamista kudokseen. Yhdessä nämä vilkastuttavat varastoituneen energian aineenvaihduntaa, lisää imunesteen kanavointia ja vähentää tai kutistaa varsinaisten rasvasolukammioiden kokoa. Lopputuloksena hoidetun alueen ympärysmitan pienentyminen ja ihon pinnan tasoittuminen. Kliinisissä tutkimuksissa 85% hoidetuista alueista ilmeni ympärysmitan pienenemistä. Ympärysmitta pieneni potilaasta sekä hoidettavasta alueesta riippuen 1 – 7,2 senttiä. 

 • Laservalo parantaa ihon elastisuutta ja lämmittää syviä rasvakerroksia
 • Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa ja rasvasolujen rasva-aineenvaihduntaa
 • Radioaallot vaikuttavat tehokkaasti ihon kiinteytymiseen ja velttoon ihoon
 • Lämpöenergia stimuloi uuden kollageenin muodustumista
 • Iho muuttuu sileämmäksi ja kauniimmaksi

Hoidettavat alueet ?

KumaShape II voidaan hoitaa ongelmakohtia ympäri kehoa. Pääsääntöiset hoidettavat alueet ovat reidet, pakarat, vatsa, lantio sekä kyljet. Lisäksi laitteella voidaan tehdä hoitoja käsiin sekä kasvojen ja kaulan alueelle. Hoito sopii myös laihdutukseen liittyvän tai raskauden jälkeen veltostuneen ihon kiinteytykseen, kuntosalitreenin jälkeiseen lihasjännitykseen ja lihaskipujen hoitoon.

 • Reidet
 • Pakarat
 • Vatsa
 • Lantio
 • Kyljet
 • Kädet
 • Kasvot
 • Kaula

Synnytyksen jälkeen – KumaShape II

Raskauden ja synnytyksen jälkeen monet naiset kokevat ihonsa löystyneen sekä ovat tyytymättömiä omaan kehoonsa. KumaShape II on kliinisesti tehokkaasti todistettu ei-kirurginen laite joka on suunniteltu poistamaan selluliittia ja muokkaamaan vartaloa.

Jo 4 hoitokerran jälkeen tulokset ovat silminnähtäviä. Ilman sairaslomaa tai suurta vaivaa saat kehosi taas näyttämään hyvältä. Hoidot suositellaan otettavan sarjahoitoina yhden kerran viikossa. Hoitokerta kestää 30-60 minuttia hoidettavan alueen suuruudesta riippuen. 

Hoidot voidaan aloittaa heti imettämisen päätyttyä ja kun koet vointisi hyväksi. Imettämisen aikana hoitoja ei voida tehdä, sillä äidin kehosta irtaantuvat kuona-aineet siirtyvät muuten lapselle äidinmaidon kautta. Edes tiukka dietti ja kuntoileminen eivät välttämättä poista synnytyksen jälkeistä vauvamahaa. Todellisuudessa 58 prosenttia naisista kamppailevat juuri vauvavatsa ongelman kanssa.

KumaShape II hoito poistaa senttejä ongelma-alueelta esimerkiksi vyötärö, pakarat, reidet ja käsivarret. KumaShape II käyttää lämpöä, imua sekä hierontaa muokkaamaan kehosi ongelma-alueita. KumaShape II on tehokas laite jonka tarkoitus on poistaa, korjata ja ehkäistä veltostunutta ihoa sekä selluliittia.

Miten KumaShape II toimii?