Loading...

HIFUN TEKNOLOGIAT

Iän myötä kollageenikudosten muutokset tapahtuvat ihon lisäksi myös päälimmäisessä SMAS (Superficial muscular aponeurotic system [1]) kerroksessa, mikä johtaa sen ominaisuuksien menettämiseeen ja kasvojen muodon muuttumiseen. Painovoiman takia kollageenikudokset venyvät ja tapahtuu päällimmäisten smas kerroksen laskeutuminen. Kasvojen muutoksiin sisältyy mm. kasvojen muodon epäselkeys, ylimääräisen massan kertyminen leuan alle, sekä kulmien laskeutuminen. Kyseessä on ns. painovoiman aihettamat muutokset ja niiden korjaaminen ei ole mahdollista vain päällimmäisen ihokerroksen hoitamisen keinoin.

Teknologian keskittyy smas kudoksen vaikutukseen ultraääniaallon keinoin. Ultraääniaallon ansiota tapahtuu valikoiva smas kudoksen lämpeneminen, mikä johtaa sen kutistumiseen aiheuttaen välittömän kasvojen kiiinteytymisen. Ultraäänen energian vaikutus johtaa uusien kollageeni- ja elastiinikudosten synteesin aktivoimiseen, mikä selittää toiminnon vahvuuden jo muutamien kuukausien aikana. Yksi toiminnon “ultraääni lifting” tärkeimmistä ominaisuuksista on energia-allon kulkeutuminen kaikkien ihokerrosten läpi vahingoittamatta niitä ja leviämättä, täten antaen parhaimman tuloksen halutuille alueille.

VAHVUUDET

Ultraäänen ominaisuudet ovat hyvin tutkittu ja laajasti käytetty kaikilla lääketieteen aloilla. Ihmiset luottavan ultraääneen sillä sitä käytetään laajalti ja sillä ei ole haittavaikutuksia. Turvallisuus on tutkittu kliinisillä tutkimuksilla. “Ultraääni SMAS lifting” on FDA:n hyväksymä “kasvojenkohotus” osion alla, mikä tekeekin täsätä toimenpiteestä tehokkaan ja turvallisen.

EROT MUISTA TEKNOLOGIOISTA

HIFU:lla ei ole kaltaisia. Se on ainut teknologia mikä vaikuttaa 4,5mm syvyydelle ja smas kerrokseen. Ultraääni SMAS lifting sopii käytää muiden laitteiden ja injektioiden ohella.

PLASTIIKKAKIRURGIAN EDELLÄKÄVIJÄ

Kirurgisilla toimenpiteillä on aina omat riskinsä – pitkäkestoiset ja kivuliaat toipumiset, mahdolliset ulkoiset muutokset, neurologiset rasitukset ja anestesian käyttö. Unohtamatta sitä, että ihmiset tekevät virheitä ja niillä voi olla liian suuri hinta. SMAS lifting ei edellytä kirurgisia toimenpiteitä, eli se on täydellinen vaihtoehto niille potilaille, jotka haluavat näyttää nuoremmalta, mutteivat uskalla kääntyä plastiikkakirurgian puolelle ja ovat kokeilleet monia kosmeettisia toimenpiteitä mutta haluavat tehokkaampia tuloksia.

KÄYTÄ

  • Ikääntymisen merkit, mm. ptoosin aiheuttamat
  • Kasvojen muodon muutos
  • Massan kertyminen leuan alle
  • Poskien ja suupielien laskeutuminen
  • Ptoosin aiheuttama silmäluomien ja kulmien laskeutuminen

ÄLÄ KÄYTÄ

  • Raskaus ja imetys
  • Diabetes
  • Säännölliset sidoskudosten kivut kasvoilla
  • Yleiset infektiosairaudet ja vauriot
  • Metalli-implantit (hammasraudat sallittu)