Loading...

Goochi dermalpen – AUTOMAATTINEN MIKRONEULAUSLAITE UUTTA TULOKSELLISTA IHONHOITOA TURVALLISESTI JA KIVUTTOMASTI

Gocchi dermalpen, ammattimainen mikroneulausterapia voi merkittävästi parantaa ihon ulkonäköä niin kasvoilla kuin vartalollakin.

Autoamaattisella mikroneulauksella voidaan hoitaa:

 • Aknearpia, raskausarpia ja muita arpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä
 • Ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa
 • Hyperpigmentaatiota, arpijuovia, selluliittia, epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia

Gocchi dermalpen käyttää 12-neulaista neulapäätä joka reijittää ihon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti, mutta on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta.

Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua. Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin ihoa-alueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi mutta tehokkaasti koko kasvot, ja saada runsaasti tehoa ongelmakohtiin.

Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. 

Ihon luonnollinen uudistuminen ja korjaus:

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää 2 – 6 viikkoa, ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään, mutta ne kyllä huomataan. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy. Prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan ja tulos paranee kerta kertallta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.

Mikroneulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät. Automaattista Gocchi dermalpeniä käyttettäessä reikiä syntyy runsaati enemmän kuin roller hoidoissa. Reijät syntyvät kohtisuoraan , joten kipu ja ihon pinnan vauriot ovat pienemmät kuin rollerhoidoissa.

Hoidon kulku: Hoidon alussa desinfioitu iho puudutetaan AneStop puudutusaineella. Neulauksen jälkeen iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi ja naamio sekä muut hoitoaineet. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Gocchi dermalpen:issä käyttetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen kuurina noin 1 viikon välein, ja jatkossa noin 1 kuukauden välein.

Toimenpiteet hoidon jälkeen: Ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista. Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella väh. 15. Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen. Suositellaan valittavaksi voiteet. jotka sisältävät paljon kosteutta. 

Vertaa Gocchi dermalpen hoidon ja Roller hoidon tuloksia

Gocchi dermalpen

 • Aiheuttaa vähemmän traumaa , aiheuttaa vähemmän kipua ja verenvuotoa.
 • Gocchi dermalpen:lla voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat kuten silmänympärysiho, huulenympärysiho yms.
 • Kohtisuoran lävistyksen ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti myös arvet ilman verenvuotoa.
 • Säädettävä neulan pituus 0,2-2,5 mahdollistaa eri iho alueiden täsmällisen hoidon.

Roller

 • Kivulias hoito joka aiheuttaa verenvuotoa.
 • Hankala operoida pienillä ihoalueilla.
 • Arpialueilla neulat vääntyvät eikä hoito onnistu kovin tehokkaasti.
 • Sama neulanpituus kaikilla ihoalueilla.